Home » Wedstrijd Barcelona bezoeken dit seizoen?

Wedstrijd Barcelona bezoeken dit seizoen?

by Gustavo
Wedstrijd Barcelona bezoeken dit seizoen

Wil jij dit seizoen een wedstrijd bezoeken van het grote FC Barcelona? In dit blog lichten we alles voor je uit wat je moet weten om je bezoek aan FC Barcelona tot een succes te maken

Speeldatum definitief vastgesteld bij FC Barcelona?

Je moet goed op de wedstrijddatum letten bij FC Barcelona. De Spaanse voetbalbond maakt de wedstrijd data doorgaans pas zo’n 4 tot 6 weken voor aanvang van het speelweekend definitief bekend. Barcelona speelt dan weliswaar bijna altijd op zaterdag of zondag, maar plan je bezoek minstens van zaterdag(ochtend) tot de maandag. Wanneer Barça op zondagavond speelt kun je namelijk in de knel komen met je terugvlucht wanneer je deze op de zondag plant!

Voetbalreis Barcelona boeken

Wanneer je dan je voetbalreis naar FC Barcelona wilt gaan boeken, doe dit dan bij een officiële site. Via FC Barcelona zelf is dit vaak lastig, maar er zijn in Nederland een klein aantal partijen officieel partner van FC Barcelona. Hier ben je verzekerd van officiële tickets voor FC Barcelona en kun je vaak je reis en verblijf ook direct bijboeken, heel handig.

Zoals eerder al gemeld, moet je er rekening mee houden dat je bezoek aan Barcelona vaak van vrijdag of zaterdagochtend tot maandag zal zijn. Zo is er ook genoeg ruimte voor een bezoek aan de stad Barcelona.

Voetbalreis Barcelona – In combinatie met een citytrip?

De stad Barcelona bezoeken leent zich uitermate geschikt als bestemming voor je volgende citytrip. Met doorgaans een aangename temperatuur is de stad aan de oostkust van Spanje een unieke plek met stad en strand. Een voetbalreis naar de Catalaanse grootmacht voelt dan ook als een korte vakantie. Hierdoor is de stad zo ontzettend populair.

Een greep uit de verschillende bezienswaardigheden voor je bezoek aan Barcelona:

  • De Ramblas
  • Park Güell
  • Sagrada Familia
  • Mercat de la Boqueria
  • Aquarium van Barcelona (leuk voor jong én oud)

Hopelijk kun je na het lezen van dit blog jouw wedstrijdbezoek aan Barcelona gaan samenstellen.

You may also like