Home » Wat zijn goede slippers voor op vakantie?

Wat zijn goede slippers voor op vakantie?

by Gustavo
slippers

Zin in een heerlijke zonvakantie? Dan wordt het tijd om eens na te gaan wat je allemaal mee moet nemen. Vergeet in ieder geval de Tamaris slippers niet! Alleen al het idee dat je lekker aan het strand ligt, zand tussen je tenen, een duik in zee en de warme zon op je huid, daar word je toch al vrolijk van? Een paar goede slippers erbij en dan kan de vakantie snel beginnen.

Slippers kiezen

Als je op vakantie gaat dan is het goed om vooraf goede slippers te kopen en dat kan bijvoorbeeld bij Durlinger. Je hebt allerlei soorten en maten en daarom is het goed om te bedenken wat je wil, voorkeur voor een bepaalde kleur? Daar kun je dan rekening mee houden bij je aankoop.

Waarom slippers meenemen op vakantie?

Lekker naar het strand voor een paar dagen of weken? Slippers mogen dan niet ontbreken! Het voordeel van slippers is dat ze lekker luchtig zijn en ze beschermen je voeten. Als je op het strand loopt kun je ze aan, net als wanneer dat je uit het zwembad komt, een ijsje wil halen of net uit bed stapt. Je zal ze veel aan hebben op vakantie.

Soorten slippers

Qua slippers kun je eigenlijk alle kanten op. Wat denk je van de bekende badslippers? Ze zijn lekker stevig en kunnen ook goed tegen water. Je hebt ook teenslippers, alleen zijn de badslippers toch net wat steviger. Je hebt ook nog de bekende Birkenstocks. Het nadeel is alleen dat deze niet nat mogen worden. Je moet daarom eerst je voeten drogen na het zwemmen en dan kun jij ze pas dragen. Echter is het wel een voordeel dat ze erg veel comfort bieden.

Voor kinderen worden er vaak waterschoentjes gekozen van plastic. Ook voor volwassenen zijn deze geschikt, bijvoorbeeld wanneer dat er een rotskust is in plaats van zand. Je wil er dan echt niet met blote voeten lopen dus dan moet je wel deze waterschoentjes aan doen. Je hebt eventueel nog de waterschoentjes van neopreen. Het voordeel is dat deze je voeten ook beschermen tegen scherpe stenen als je gaat zwemmen. Ze zitten ook lekker en je kunt ze eenvoudig aan- en uit doen.

You may also like