Home » Wat is de ideale buggy voor mee op reis?

Wat is de ideale buggy voor mee op reis?

by Scott

De kans is groot dat je tijdens je zwangerschap gezocht hebt naar de perfecte kinderwagen. Om uiteindelijk een buggy te kopen die praktisch én mooi is. De kans is groot dat je er nog geen rekening mee hebt gehouden dat de buggy wellicht mee het vliegtuig in moet bij de eerste vakantie met het gezinnetje. Neem je je dure kinderwagen mee op reis of koop je toch een inklapbare buggy? In dit artikel vertellen we waarop je moet letten bij het kopen van een buggy voor mee op reis en welke modellen het meest geschikt zijn.

Kiezen van een buggy

Het aanbod buggy’s is echt enorm. Wij snappen daarom goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet tijdens je zoektocht. Er zijn enorm veel verschillende buggy’s waaruit je kunt kiezen. Belangrijk is om te letten op de prijs, specificaties en de wensen die je hebt. Het is bijvoorbeeld handig dat een buggy voor mee op reis licht van gewicht en inklapbaar is. Zoals bijvoorbeeld de buggy’s van Hamilton.

Meest populaire buggy’s voor op reis

Hieronder hebben we een top 5 meest populaire buggy’s voor mee op reis op een rijtje gezet:

  1. Bugaboo Bee
  2. Babyzen Yoyo
  3. Joie
  4. Chicco Liteway 3
  5. Nuna Pepp Luxx

Kies voor compact en licht

Een buggy voor mee op reis moet eigenlijk aan twee belangrijk eisen voldoen, namelijk compact en licht. Je wilt natuurlijk een buggy die je compact kunt inklappen voor in het vliegtuig of voor in de kofferbak van je auto. Sommige modellen zijn zelfs zo compact dat ze in het vliegtuig mee mogen als handbagage.

Check de veiligheidsnormen

Bij het kopen van een inklapbare buggy is het nog belangrijker dan normaal om de veiligheidseisen te checken. De veiligheid van je kindje gaat natuurlijk boven alles. Controleer daarom de buggy op de veiligheid. Beschikt het model over een 5-punts veiligheidsgordel? Hoe moet je remmen? En op welke manier is de buggy vergrendeld als die uitgeklapt is? Controleer al deze punten bij het kopen van een buggy.

You may also like