Home » Verlangen naar een ontspannende vakantie

Verlangen naar een ontspannende vakantie

by Gustavo
Verlangen naar een ontspannende vakantie

Verlangen naar een ontspannende vakantie

Als mensen hebben we een aantal verlangens.  We hebben onder andere behoefte aan liefde, sociale contacten, veiligheid en vakantie.  Een vakantie waarbij jij je echt kunt ontspannen staat hoog in ons verlanglijstje.  En voor een ieder is een ontspannende  vakantie weer anders.  Voor de één is dat wandelen in de Pyreneeën, fietsen i n Drenthe of een yoga retreat boeken in India of Sri Lanka. En voor weer een ander is dat in een huisje met sauna of jacuzzi verblijven. Kortom, zoveel mensen, zoveel wensen. Een ieder ontspant weer op een andere manier, ook tijdens je vakantie.

Een huisje met jacuzzi boeken

Eén van de meest ontspannende vakanties is het boeken van een huisje met jacuzzi. Een dan bij voorkeur een vakantiehuisje met jacuzzi in de tuin. Zo een huisje met jacuzzi, bubbelbad of hottub boeken, kan je ook in de herfstvakantie of voorjaarsvakantie doen.  Juist als de temperatuur niet zo hoog is en het weer onstuimig is het genieten in een wellness vakantiehuisje.  En na je ontspanning in de sauna of jacuzzi nog even lekker voor de open haar zitten met een glaasje wijn geeft een extra gevoel van rust. Zo kan jij jezelf weer helemaal opladen.

Regelmatig een weekendje weg gaan

Als mens staan we in de westerse maatschappij door het hoge tempo en de hoge verwachtingen en verplichtingen voortdurend onder druk.  We hebben het dan ook nodig om er regelmatig een weekendje tussen uit te gaan. Het bezoeken van een Spa of sauna is zeker een goed idee als je van weekendjes weg houdt.  Het is mogelijk een weekendje weg te boeken in een hotel met een spa, Turks Stoombad of jacuzzi op je hotelkamer.  In combinatie met een wellness arrangement is de ontspanning helemaal compleet. Naast massages kan je ook gebruik maken van beauty faciliteiten, soms op ayurvedische basis.  Zo wordt jouw weekendje weg een gezond weekendje ontspannen.

Ook als single zijn er vele opties voor ontspannende vakanties

Ook als je alleenstaand bent, heb je vakantieverlangens. Gelukkig worden er single reizen georganiseerd met een hoog gehalte aan wellness. Je kunt als vrijgezel bijvoorbeeld een single wellness vakantie boeken, meedoen aan een yoga weekend of een wandel reis boeken.  De meeste single reizen zijn groepsreizen maar je kunt natuurlijk ook als individu een ontspannende vakantie boeken. Op deze website vind je veel inspiratie, ook voor een single reis met een verre bestemming.

You may also like