Home » Top 5 apps voor een onbezorgde stedentrip

Top 5 apps voor een onbezorgde stedentrip

by Gustavo
Top 5 apps voor een onbezorgde stedentrip

Top 5 apps voor een onbezorgde stedentrip

Heb jij binnenkort een stedentrip op je agenda staan? Dan wil je natuurlijk optimaal van je verblijf genieten. Goed nieuws, want er zijn een aantal leuke apps die je daarbij helpen. Natuurlijk moet je dan wel over een goede smartphone beschikken en niet alle apps zijn offline te gebruiken. Met een Samsung bij Telfort t je altijd goed.

1. Foodspotting

Houd jij ervan om lokale specialiteiten te proberen? Dan is Foodspotting de perfecte app voor jou. Je kunt namelijk precies zoeken naar het gerecht dat jij graag wilt eten. Dan krijg je te zien in welk restaurant je dat kunt krijgen. Bovendien krijg je in de app meteen foto’s te zien van het gerecht en je leest de commentaren van anderen. Zelf kun je er ook gebruik van maken en je favoriete gerechten aanbevelen bij familie en vrienden. Deze app kun je gratis gebruiken.

2. CityMaps2Go

Een papieren kaart is geen doen, zeker niet wanneer het weer wisselvallig is en je kaart beschadigd raakt door regen en wind. Met CityMaps2Go kun je lekker met een digitaal kaartje de stad ontdekken. Geen extra ballast en tegelijkertijd altijd goed overzicht. Deze app biedt namelijk ook de optie om stadskaarten te downloaden, zodat je ook toegang hebt tot de kaart wanneer je offline bent. Verder kun je ook de kaart van het complete gebied downloaden, zodat je ook de omgeving op je gemak kunt ontdekken.

3. Tripadvisor

Tripadvisor ken je zeker wel als jij graag onderweg bent. Maar wist je al dat ze ook een heel leuke app hebben? Perfect als je op zoek bent naar een leuk hotel of naar een aansluitende vlucht. Je kunt alles gemakkelijk vergelijken en leest de ervaringen van anderen. De recensies zijn vaak voorzien van foto’s, waardoor je een heel goed beeld krijgt van de locatie. De app is gratis voor zowel Apple als Android.

4. Spotted by locals

Het leukste is misschien wel het advies van locals. Zij weten namelijk precies wat echt leuk is in de omgeving waar zij wonen. Zo kom je op plaatsen waar je anders niet snel terecht was gekomen. In deze app zie je precies wat locals jou aanbevelen in hun woonplaats en de omgeving daarvan. Op zoek naar een hip restaurant, een uniek winkeltje of een geweldige uitgaansgelegenheid? Deze app vertelt het je precies. De app is niet helemaal gratis, maar kost € 3,99,-.

5. 100% stedengidsen

Stedengidsen gebundeld in één handige app voor Apple en Android, dat is 100% stedengidsen. Geen stedengids die ruimte inneemt in je koffer, maar gewoon een versie op jouw smartphone. Ook deze app is niet gratis, maar € 6,99 is niet veel als je je bedenkt dat je de beschikking hebt over de diverse stedengidsen die er zijn.

Ga goed voorbereid op stap

Een goede voorbereiding bestaat niet alleen uit je koffer pakken, maar ook uit het downloaden van apps om jouw verblijf optimaal te maken. Welke app ga jij straks op je telefoon zetten?

You may also like