Home » Tips voor reizen met het vliegtuig

Tips voor reizen met het vliegtuig

by Gustavo
Tips voor reizen met het vliegtuig

Tips voor reizen met het vliegtuig
Ga je lekker op vakantie of heb je een business trip gepland staan? Daar komt veel bij kijken! Je moet namelijk van alles regelen, aan veel denken, niks vergeten en op problemen zit je totáál niet te wachten. Wij geven je bij deze tips voor een zorgeloze vliegtuigreis!

Belangrijke documenten

Zorg dat je alle belangrijke documenten in je handtas hebt, het liefst in een apart vakje of mapje, zodat je alles snel vindt. Daarnaast is het belangrijk om in je reistas nog van alles een kopietje te hebben. Mocht dan je paspoort, ID-kaart, rijbewijs of ander belangrijk papiertje kwijtraken of gestolen worden, dan heb je in ieder geval nog het kopie bij je. Dit heb je vaak ook nodig als je aangifte wilt doen bij het politiebureau. Ook kan je online een kopietje van bewaren, zoals op icloud.

Nooit meer zeulen met je koffer

Ben je altijd aan het slepen met je spullen? Dat is verleden tijd! Je kan tegenwoordig je koffer versturen naar het buitenland. Dit is hartstikke makkelijk, veilig en ook niet duur! Het is heel simpel en komt erop neer dat jouw koffer thuis wordt opgehaald en naar je vakantieadres wordt gestuurd. Op de terugweg komen ze het weer op adres ophalen en leveren ze het thuis weer af. Ook heel handig als je veel spullen mee moet nemen, bijvoorbeeld als je gaat gaat kitesurfen, skieen, of als je een enorme garderobe mee moet nemen.

Geen lekkende vloeistoffen

Niets is vervelender dan dat er allemaal vloeistoffen aan het lekken zijn. Grote kans dat door de luchtdruk er iets knapt. Zorg dat je alles goed verpakt! Dit kan je doen door een stukje huishoudfolie over de opening heen te doen en dan de dop erop te plaatsen.

Verder kan je nog aan zoveel dingen denken. Wil je zoveel mogelijk meenemen in die kleine koffer? Rol je kleding op! Verder moet je niet vergeten je vaccinatie te halen en zorg dat je goed voorbereid bent hoe je van punt A naar B komt. Ook kan je je alvast apps downloaden, die je denkt nodig te hebben. Denk aan een translate app of een offline kaart.

You may also like