Home » Reizen naar het vliegveld, hier zijn wat tips!

Reizen naar het vliegveld, hier zijn wat tips!

by Gustavo
Reizen naar het vliegveld, hier zijn wat tips!

Reizen naar het vliegveld, hier zijn wat tips!

Een lekkere vakantie, of een zakelijke reis voor de boeg! Waar je ook naar toe gaat, met het vliegtuig sta je in no-time op je bestemming. Daarom is het ook logisch dat veel mensen kiezen voor deze reismogelijkheid!

Voordat je naar het vliegveld bent, heb je meestal al een gedeelte van je reis al achter de rug. Maar wat zijn de beste mogelijkheden om op het vliegveld te komen? Je wilt je vlucht natuurlijk niet missen!

1. Het openbaar vervoer

Een voordelige, snelle manier van reizen is het reizen via met openbaar vervoer. Dat komt omdat je op die manier nooit afhankelijk bent van files en/of andere wegproblemen. Zeker wanneer je student of een zakelijke reiziger bent, is dit interessant zijn vanwege hoge kortingen. Val je niet een van deze twee categorieën? Niet getreurd, er worden vaak acties en aanbiedingen gedaan omtrent het treinreizen door winkels zoals Kruidvat, Hema en de Blokker bijvoorbeeld. Zo kunt u toch nog voordelig reizen! Bovendien zijn alle vliegvelden in Nederland uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

2. De auto

Geen zin om gebruik te maken  van het openbaar vervoer in verband met bagage? Dat is helemaal niet vreemd. De auto is een goed alternatief om op het vliegveld te komen. Op die manier kun je zelf je planning maken en ben je niet afhankelijk van vaststaande tijdstippen. Echter, hier komen wel de parkeerkosten nog bij. Tip: Door het vooraf reserveren van je parkeerplaats kun je behoorlijk veel besparen op die kosten. Een handige onafhankelijke website die  alle parkings rondom vliegvelden vergelijkt is Vliegen en Parkeren.  Dit platform biedt de goedkoopste en betrouwbaarste parkeeraanbieders aan op basis van uw reiswensen. Toch het gevoel dat u te veel betaalt? Bekijk en vergelijk dan zelf de tarieven op bijvoorbeeld de website van Parkeren Eindhoven Airport.

3. De taxi

Een derde, en laatste optie en het nemen van een taxi. Vaak wordt dit als ‘duur’ ervaren, maar u hoeft hierbij zelf geen benzine- en/of parkeerkosten te rekenen. Bovendien wordt u ook nog eens geholpen met het in- en uitladen van de bagage, dat is prettig als u langer op reis gaat!

In principe zijn alle luchthavens in Nederland en buurlanden uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als via uitvalswegen. Daarom zijn er ook oneindig veel mogelijkheden om deze te bereiken. Waar de voorkeur naar uitgaat laten we lekker aan u over!

You may also like