Home » Reis met de camper door je favoriete land om dicht bij de natuur te zijn

Reis met de camper door je favoriete land om dicht bij de natuur te zijn

by Gustavo

Niets is zo heerlijk als een paar weken er even tussen uit en lekker genieten van een vakantie. Er zijn veel verschillende manieren waarop je op vakantie kunt gaan. Bijvoorbeeld door een huisje ergens te huren of met de tent op een camping staan. Maar je kan ook met een camper gaan reizen door je lievelings land! Ben je benieuwd wat hier de voordelen van zijn? Lees dan gauw verder!

Voordelen

Er zijn enorm veel voordelen aan het reizen met een camper. De eerste is dat je zo gemakkelijk overal naar toe kan gaan. Je hoeft namelijk je koffer of de tent niet in te pakken wanneer je weer door wilt reizen, want alles ligt al in de camper. Daarnaast is een camper natuurlijk een soort huis op wielen, met alle gemakken voorzien! Het is natuurlijk prettig dat je je eigen sanitair hebt en dat je de camper kan inrichten met jouw eigen spullen. Wanneer je kinderen hebt kan dit ook de ideale manier van reizen zijn, want ze hoeven niet eindeloos stil te zitten in de auto of al die spullen hoeven niet mee gesjouwd worden in het vliegtuig.

Bestemmingen in Europa 

Het is natuurlijk heel erg fijn om in alle rust je eigen camper te kunnen uitzoeken in Nederland om er vervolgens mee op vakantie te gaan in Europa. Er zijn veel prachtige bestemmingen die ook veel mogelijkheden bieden voor campers. In Portugal zijn er bijvoorbeeld veel gratis staanplaatsen en in Noorwegen mag je gratis kamperen in het wild. Zo is er voor ieder wat wils! Het fijne van met de camper reizen is dat je onderweg overal kan stoppen waar je wilt.

Bestemmingen buiten Europa

Niet alleen Europa heeft prachtige landen en fijne plekken om heen te rijden met de camper, maar ook buiten Europa zijn er bijzondere locaties om heen te reizen. Het fijne is dat je soms dezelfde camper kan huren die je in Nederland ook hebt of elke keer een andere camper uit te proberen! Een populaire bestemming om doorheen te reizen met de camper is Canada, vanwege de prachtige natuur en meren. Bij een Camper huren Canada zijn er veel verschillende groottes en prijzen, waardoor je de perfecte camper voor jou fantastische vakantie kan huren!

Tip: niet alleen Canada is een prachtig land om doorheen te reizen, maar een Camper huren Nieuw Zeeland is zeker ook een aanrader voor een prachtige vakantie.

You may also like