Home » Met de motor op vakantie? Vergeet dit niet!

Met de motor op vakantie? Vergeet dit niet!

by Gustavo
Met de motor op vakantie? Vergeet dit niet!

Genieten van de ultieme vrijheid op vakantie door met de motor op pad te gaan? Groot gelijk! Een motorvakantie maakt het afleggen van kilometers een stuk leuker én je ziet nog veel meer van de omgeving. Voordat je op reis gaat is het belangrijk om de nodige spullen te verzamelen. Wat zijn dingen waar je aan moet denken? Wij vertellen het je in dit artikel!

Comfortabele motorkleding

Wanneer je op motorvakantie gaat zal je veel uren doorbrengen op de motor. Je wilt natuurlijk dat je comfortabel kunt rijden bij alle weersomstandigheden die je onderweg tegenkomt. Daarom is het belangrijk om voor diverse weersomstandigheden de juiste motorkleding mee te nemen. Waterdichte motorkleding voor regenachtige dagen en goed ventilerende kleding voor warme dagen. Motorkleding kopen doe je natuurlijk op Motorkledingstore.nl. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan hoge kwaliteit motorkleding. Zo kan je voor alle weersomstandigheden de juiste kleding bij elkaar shoppen om comfortabel te kunnen blijven rijden. 

Veiligheidsspullen

Als je op vakantie gaat met de motor is een EHBO set en reflectie vest in veel landen verplicht. Het is daarom belangrijk om een (verpakte) EHBO set en een reflectie vest in je bagage te stoppen. De boetes voor het ontbreken van deze verplichte spullen kunnen fiks oplopen en daarnaast is het natuurlijk voor je eigen veiligheid!

Goed bagagesysteem

Er zijn vele verschillende bagagesystemen in motor-winkels en webshops te vinden. Echter is het belangrijk om goed te onderzoeken welk bagagesysteem goed past op jouw motor. Op een bagagesysteem adviseren wij om zeker niet te besparen. Je wil een stabiel systeem met de juiste beveiliging dat voorkomt dat je je spullen onderweg kwijt bent. Heb je een goed systeem voor je bagage gevonden? Dan is het verstandig om de bagage goed te verdelen over de motor. Ook geldt: hoe minder bagage op de motor, hoe comfortabeler je kunt rijden. Beperk je bagage daarom tot een minimum.

You may also like