Home » In stijl op vakantie, de mooiste vakantieverblijven in Frankrijk

In stijl op vakantie, de mooiste vakantieverblijven in Frankrijk

by Gustavo
In stijl op vakantie, de mooiste vakantieverblijven in Frankrijk

In stijl op vakantie, de mooiste vakantieverblijven in Frankrijk
Frankrijk is bij uitstek één van de meest populaire vakantiebestemmingen. Hier kun je genieten van prachtige natuurgebieden, sublieme etenswaren en een aangename Franse cultuur. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven, dat veel toeristen elk jaar weer hun rust vinden in de keur aan prachtige vakantieverblijven die Frankrijk te bieden heeft. Je kunt kiezen voor een vakantie op een camping, of rondtrekken van hotel naar hotel door verschillende gebieden langs de westkust of in stijl op vakantie gaan en de voorkeur geven aan een overnachting in de mooiste vakantieverblijven die er in het land te vinden zijn. Enkele voorbeelden hiervan zullen hier omschreven worden, zodat je voor de eerstvolgende vakantie precies weet waar je moet zijn.

Vakantiehuis Chez Milou

Een vakantiehuis, Frankrijk ter bestemming, waar je zeker een fijn verblijf zult hebben, is vakantiehuis Chez Milou. Dit is gelegen in de gemeente Tanlay, waarbij je een huis ter beschikking krijgt met 3 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen. De inrichting kenmerkt zich door rustieke elementen en is voorzien van alle gewenste gemakken, als televisie, cd-speler, kachel, keuken met diverse benodigdheden, een wasmachine en tuinmeubels. Tevens is er toegang tot Wifi, waardoor je ook tijdens je vakantie gewoon het internet op kunt en contact kunt houden met de mensen thuis. In de nabijgelegen plaatsjes vind je bovendien een openluchtzwembad, waar de kinderen uren zoet kunnen zijn en volop kunnen genieten van diverse activiteiten.

Vakantiehuis Du Lac

Dit vakantiehuis is 30 km gelegen van Chalon-sur-Saône en evenzo ver gelegen van plaatsen als Dijon en Autun. Je beschikt in de nabijgelegen dorpjes over uitgaansmogelijkheden als bioscoop, museum en andere aantrekkelijke bezienswaardigheden, waaronder de basiliek Notre Dame. Er zijn mogelijkheden om te wandelen, tennis te spelen, squash, golf, te vissen, fietsen of bootjes varen. Eveneens kun je paardrijden of zwemmen in het openluchtzwembad. De woning zelf bestaat uit 4 kamers, voorzien van diverse gemakken. Er is een toilet, doucheruimte, keuken, elektrische verwarming, een wasmachine en voldoende ruimte om heerlijk buiten van het prachtige weer te genieten.

Vakantiehuis Sarhadrinne

Dit vakantiehuis is gelegen bij Bédoin, in de provincie Alpes-Côte d’Azur. Je kunt hier met 8 personen terecht in een 5- kamer woning, die modern is ingericht. De woonkamer beschikt over een homecinema en buiten in de tuin kun je genieten van een eigen zwembad. Ook is er een poolhouse, met ruimte voor tafeltennis en een barbecue. Er is internet aanwezig, dus je kunt volop blijven surfen, ook tijdens je vakantie. De omgeving biedt uitzicht op prachtige bergen, waar je heerlijk in kunt wandelen. De winkels en uitgaansmogelijkheden bevinden zich op slecht een kilometer afstand, waardoor je zowel van sociale contacten als een aangename rust kunt profiteren.

You may also like