Home » Hotels zoeken in Nederland? Zo boek je goedkoop een hotel!

Hotels zoeken in Nederland? Zo boek je goedkoop een hotel!

by Gustavo

Het eind van het jaar is de perfecte tijd om er lekker even tussen uit te gaan. Na de kerst is er vaak ook weer even een paar dagen rust. Een goed moment om er even een weekendje op uit te gaan samen of met de kids. Maar ja, december is vaak een dure maand. Een weekendje weg past dan niet altijd meer in het budget. Gelukkig zijn er allerlei manieren om een spot goedkoop hotel te vinden. In deze blog zetten we de belangrijkste trucs voor het vinden van goedkope accommodaties op een rij. Zo kun je er voor een paar tientjes toch even lekker tussenuit…

Een special deal

Op sites zoals Social Deal en Groupon vind je allerlei hotelovernachtingen met hoge kortingen. Vaak betaal je daar maar een paar tientjes voor een overnachting. En dat is natuurlijk geen geld voor een luxe overnachting in een hotel met saunacomplex. Lekker in de winter ook om even te genieten van een hotel met sauna. Neem je eigen croissantjes, jus d’orange en lunchpakket mee en je hebt een heerlijk budget weekendje weg. En met deze deals vind je in elke stad ook de heerlijkste diners voor een paar tientjes.

Last minute beslissen

Op veel sites kun je zeer voordelige last minutes vinden. En wanneer je je hotel op het laatste moment boekt, dan is dit vaak een stuk goedkoper, dan wanneer je dit lang van te voren boekt. De kortingen lopen daarbij soms op tot wel 70%. Ook bestaan er handige apps zoals Hotel Tonight waarmee je alle last minute aanbiedingen overzichtelijk op een rij hebt. Dat is natuurlijk helemaal op en top gemak.

Bed & breakfast, huizenruil couch surfing

Ook bij de bed & breakfasts vind je soms een kamer voor een zeer schappelijke prijs. Bovendien vind je hier de meest waanzinnige locaties. Van woonboot, tot boomhut, yurt, tuinhuis of apart appartement met sauna. De sky is the limit hier. Wil je dus een unieke ervaring, denk dan zeker even aan een leuke bnb. Ook kun je gaan couch surfen en bij iemand gratis thuis op de bank slapen of van huis ruilen via een huizenruil site. Deze laatste twee opties kosten je helemaal niets!

De goedkoopste vlucht

Wil je graag goedkoop even lekker naar het buitenland? Zoek dan op de vertrekdatum naar de goedkoopste vlucht bij Ryanair of Transavia in alle Europese steden. Vaak kun je voor een paar tientjes al op en neer naar Barcelona, Milaan of Nice. Ook lekker natuurlijk om na de kerst even naar een warmer land af te reizen. Zoek er daarna een last minute hotel of bed & breakfast bij en klaar is je budgetreisje naar het buitenland!

Betaalbare luxe

Wil je graag naar een 5-sterren hotel, maar niet de hoofdprijs betalen? Ook hiervoor bestaan speciale sites waar je luxe last minute reizen kunt boeken. Denk aan luxe jungle resorts op Bali of een 5 sterren hotel in New York. De kortingen lopen daarbij op tot wel 70%. Bovendien zijn het luxe ontbijtbuffet, toegang tot de spa en het welkomstdrankje inbegrepen in de prijs. Zo kun je je heerlijk even laten verwennen!

You may also like