Home » Hoe is Ibiza in het najaar?

Hoe is Ibiza in het najaar?

by Gustavo
Hoe is Ibiza in het najaar

Vraag jij je af of het de moeite waard is om na de zomer nog naar Ibiza te gaan? En wil je dan nog wat warmte opzoeken die in Nederland helaas ver te zoeken is. Dan is het de hoogste tijd om je in te lezen over het feit dat Ibiza zeker een bezoekje waard is, ook in het najaar!

Tijdens de herfst is het geen probleem om in Ibiza nog wat najaarszon te zien, want de temperaturen van 25 graden die zijn zeker nog aanwezig op het Spaanse eiland. Wel heb je al een groot voordeel, het is rond Oktober een stuk rustiger qua toeristen. Daarbij heb je eerder de kans om ontspannen te wandelen over het strand of een bezoekje te brengen aan de hippiemarkten.

Dat is zeker nog niet alles, nu de zomerse temperaturen wat zijn afgekoeld naar gemiddeld zo’n 20/25 graden is het een stuk aangenamer voor een stedentrip. Je hebt de kans om meer te ondernemen en je hebt geen problemen om s ‘nachts wakker te liggen van de hitte. Het klimaat van Ibiza, kan je hier per maand bekijken.

Betaalbaarder voor de portemonnee

Uiteraard is dit ook een prettig voordeel, want buiten het hoogseizoen betaal je aanzienlijk minder voor je verblijf en vlucht. Het geld wat je hiermee bespaart is toch weer mooi meegenomen. Dan kan je zeker een extra avondje lekker uit eten.

Dit mag je niet missen

Je zou denken dat de grote feesten nu wel over zijn, maar dat is niet helemaal waar. Want ook in Ibiza zijn er feestdagen die gevierd zullen worden. Bijvoorbeeld: Dia de la Hispanidad wordt in heel Spanje gevierd op 12 oktober. Een nationale dag, waar jij gewoon bij kan zijn!

Ga je later in het najaar op vakantie naar Ibiza? Dan kan het wel voorkomen dat ook hier de bomen zijn bladeren verliezen en het wat frisser wordt. Maar dat is niets in vergelijking tot Nederland. Hier in Ibiza blijft het altijd een feestje, zowel in de stad als qua het weer. Dus ja, het is zeker een bezoekje waard. Ervaar het nu zelf!

You may also like