Home » Het is de moeite waard om een privé jet te huren

Het is de moeite waard om een privé jet te huren

by Gustavo
Het is de moeite waard om een privé jet te huren

Privé jets waren ooit synoniem voor praalzucht en rijkdom. Het voorwerp van verlangen van prinsen, miljonairs en Hollywoodsterren. Vandaag de dag hebben ze hun imago laten veranderen door de globalisering. In de zakenwereld betekent het hebben van een privé jet dat je tijd en wendbaarheid wint. Privé jets maken al deel uit van het dagelijkse leven van bedrijven over de hele wereld.

Voor bedrijven is de executive jet een garantie voor snelheid in het onderhoud en de uitvoering van nieuwe zaken. Maar pas op: vooraleer een vliegtuig te huren, moet eerst de kosten-batenverhouding van de investering worden geanalyseerd.

Het kopen van een directievliegtuig is duur. De kosten hebben betrekking op huurtermijnen – de meest gebruikelijke vorm van aankoop – onderhoud en bediening, waaronder uitgaven voor bijvoorbeeld brandstof en bemanning.

Het goedkoop huren van een privé jet is het beste alternatief. Het bespaart tussenstops en stelt je in staat om tijd te winnen bij het reizen tussen steden die niet door commerciële luchtvaartmaatschappijen worden bediend, naast het feit dat je niet hoeft te betalen voor de onderhoudskosten van het vliegtuig.

Privé jet verhuur: Meer dan een luxe, een noodzaak

De zakenmannen realiseerden zich dat vliegtuigen geen luxe zijn, maar werkinstrumenten. Een belangrijk punt is de keuze van het model van het vliegtuig om goed te huren. De ondernemer dient rekening te houden met zaken als vluchtautonomie en de prijs per reis. Hoe meer stops om te tanken, hoe duurder het wordt en hoe langer de vlucht duurt.

Reizen met een executive jet is niet alleen een kwestie van luxe. Veel ondernemers maken gebruik van privévliegtuigen om zich te wendbaar te maken en naar plaatsen te vliegen waar reguliere luchtvaartmaatschappijen niet actief zijn.

Bovendien kan de passagier met een executive jet van tevoren precies aangeven wanneer hij of zij van plan is te reizen, kan hij of zij minuten voor het opstijgen op de luchthaven aankomen en hoeft hij of zij niet door alle bureaucratie heen te gaan, zoals het inchecken, de röntgenfoto’s en de wachtrij voor het aan boord gaan.

Uitvoerende vliegtuigen geven ondernemers nog meer privacy om zaken te doen tijdens het vliegen. Veel jets hebben een systeem voor internettoegang en satelliettelefonie. Het is alsof het vliegtuig een verlengstuk van het kantoor is.

Luxe, comfort en privacy

Executive jets worden ook gebruikt voor vrijetijdsdoeleinden, zodat u, jouw familie en vrienden kunnen reizen in luxe, comfort en privacy.

Of het nu gaat om een kort weekendje skiën of een twee weken durende vakantie op een strandparadijs, privéjetverhuur zorgt ervoor dat je en jouw dierbaren veilig en met een minimum aan ongemak aankomen.

Toegang tot privéterminals betekent het vermijden van de drukte van overvolle luchthavens en wachtrijen om door de beveiliging te komen.

You may also like