Home » Grote vakantiehuizen

Grote vakantiehuizen

by Gustavo
Grote vakantiehuizen

In deze blog tips over het huren van grote vakantiehuizen. Wie met vrienden of familie op vakantie gaat en een groot vakantiehuis zoekt, merkt al snel dat er wat te kiezen valt. Of je nu op zoek bent naar een grote vakantiewoning  voor de wintersport, wandelvakantie of vriendenweekend,  het aanbod grote vakantiehuizen is zo groot dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. In deze blog geven we tips die je kunnen helpen bij het vinden van een leuk en betaalbare accommodaties voor grote groepen.

Maak een lijstje met wensen van gewenste grote vakantiehuizen.

Onze eerste tip.   Maak een lijstje met wensen waar jouw grote vakantiewoning aan moet voldoen.  Moet de accommodatie een privé sauna of zwembad hebben?? Een jacuzzi in de tuin misschien?  Is het aantal slaapkamers belangrijk?  Moet je in de omgeving kunnen wandelen,  fietsen of uitgaan? Als je een lijstje maakt met de wensen van jou en je medereizigers, kan je al snel de juiste categorie grote vakantiehuizen vinden en is de keuze sneller gemaakt.

Stel een maximaal budget vast voor huur groot vakantiehuis.

Tip 2: Vakantiehuizen voor groepen en groepsaccommodatie kunnen nogal prijzig zijn om te huren. Het kan best zijn dat je voor een luxe vakantiehuis voor 20 personen  een 1.000 euro aan huur betaalt voor een lang weekend.  Sommige luxe villa’s aan zee met zwembad zitten zelfs in een nog hogere prijsklasse. Om niet als groep op de huur van een groot vakantiehuis of villa “leeg te lopen” is het zaak om een maximaal budget vast te stellen. Niet alleen voor de huur van de accommodatie maar ook voor kosten van uit gaan en eten en drinken.

Tip drie: Lees vooral de reviews vóór je een groot vakantiehuis huurt.

Als je zeker wilt weten of een bepaalde groepsaccommodatie iets voor jouw vriendenweekend of familieweekend  is, lees dan vooral de reviews van vorige huurders. Zeker als er meer dan 20 reviews zijn, kun je ervan uit gaan dat deze onafhankelijk zijn en een goed beeld geven van het grote vakantiehuis.  Foto’s en omschrijvingen van grote vakantiehuizen kunnen nog zo mooi zijn, de praktische ervaringen van vorige gasten geven een veel duidelijker beeld. Ook zaken als de gastvrijheid van de eigenaren en hygiëne komen meestal in de reviews aan bod.

Vakantiehuizen voor groepen tot 20 personen

Groot vakantiehuis of groepsaccommodatie huren?  Over het algemeen  zijn grote vakantiehuizen bedoeld voor groepen tot 20 personen. Indien je een accommodatie voor een groep van meer dan 20 personen zoekt, kan je het beste een grote groepsaccommodatie huren. Grote vakantiewoningen worden vaak op basis van zelfvoorziening gehuurd.  Bij grote groepsaccommodaties wordt er regelmatig  voor catering of een “kok aan huis”gekozen.  Of je nu met een grote groep een weekendje weg gaat binnen Nederland, België of elders in Europa. Voor iedere groep is er een passend vakantiehuis te vinden. Ook voor een weekendje weg met je vrienden in het kader van een skivakantie in Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland.

You may also like