Home » Fotoalbum van je vakantie maken doe je zo

Fotoalbum van je vakantie maken doe je zo

by Scott

Je hebt een leuke vakantie achter de rug en nu wil je graag een fotoalbum maken. Daar kun je vast en zeker wel wat tips bij gebruiken en daarom raden wij je aan om dit artikel door te nemen. Je krijgt zo een mooi stappenplan wat je kunt volgen om zo een mooi fotoalbum te maken van je vakantie. Zo kun je er later nog eens in terug bladeren en nagenieten van die heerlijke tijd. 

Ruimte in je fotoalbum

Ga eens na hoeveel ruimte je nodig hebt voor het fotoalbum. Is het een lange reis geweest en heb je veel foto’s? Dan heb je vast en zeker een uitgebreid fotoboekje wat je wilt maken. Daarbij is het aan te raden om niet te willen besparen op het aantal pagina’s. Het is namelijk leuk om er ook wat tekst bij te plaatsen.

Omslag maken

Soms moet je er wat extra voor betalen, maar het is wel de moeite waard om zelf een unieke omslag te maken. Zo is het namelijk echt een fotoalbum van jou, heel persoonlijk en je kunt het ook makkelijker terug vinden in de kast. 

Het begin van een fotoalbum maken

In je hoofd heb je wellicht al wat ideeën maar hoe ga je beginnen?

  1. Je gaat foto’s selecteren die je graag in het album wilt plaatsen.
  2. Denk na of je wel of geen teksten wilt plaatsen bij de foto’s, of misschien bij sommige foto’s. 
  3. Kleuren maken het compleet! Je kunt met de vorm van het foto album spelen en met de kleuren. Wil jij een foto liggend of liever staand of vierkant of in een bijzondere vorm? Meestal biedt de software van een site je erg veel opties aan en probeer dan eens uit wat er kan en wat je mooi vindt. 
  4. Probeer verschillende dingen uit, wil jij een foto reportage maken per dag, of per tripje? Het is de moeite waard om na te gaan wat de software je te bieden heeft. 
  5. Sla hetgeen wat je hebt gemaakt tussendoor op, je kunt dan namelijk altijd verder gaan wanneer je even wat anders wilt doen. Het fotoalbum hoeft namelijk niet in een dag af te zijn. 

Profiteren van korting om extra voordelig een fotoalbum van je vakantie te maken? Bekijk deze aanbieding!

You may also like