Home » Boek nu een vlucht naar Marrakech en maak een onvergetelijke reis!

Boek nu een vlucht naar Marrakech en maak een onvergetelijke reis!

by Gustavo
Boek nu een vlucht naar Marrakech en maak een onvergetelijke reis

Wist je dat Marrakech één van de koningssteden van Marokko is en tot één van de meest bezochte steden van Noord-Afrika behoort? De prachtige historische stad heeft vele bezienswaardigheden en is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. In zo’n 3 uur vlieg je vanaf Nederland naar Marrakech en de goedkope vliegtickets van Transavia is dit niet alleen de moeite waard voor een langere vakantie maar zelfs voor een leuke stedentrip! Boek nu een vlucht naar Marrakech en laat je betoveren! Transavia biedt vliegtickets aan waarbij je kunt vliegen vanuit Eindhoven en Amsterdam.

Zeer luxe hotels en appartementen voor een duizend en één nacht!

De mystieke stad Marrakech laat je denken alsof je in een sprookje beland bent. Daar horen natuurlijk ook prachtige hotels en appartementen bij voor een duizend en één nacht. Je komt er werkelijk niets te kort en je zult behandeld worden als een echte koning of koningin.

Bezienswaardigheden in Marrakech

Als je naar Marrakech gaat ontkom je niet aan een bezoek aan Djemaa el Fna. Dit is het plein van de stad waar werkelijk van alles gebeurd. Je kunt er de authentieke Marokkaanse producten vinden en natuurlijk ook ruiken en proeven. De straatartiesten zoals slangenbezweerders en muzikanten vermaken je tot laat op de avond. Je zult werkelijk je ogen uitkijken. Het autovrije centrum van Marrakech, Madina de Marrakech, is een doolhof van smalle historische straatjes vol met boetiekjes, kraampjes, terrasjes en uitgaansgelegenheden. De Kautoubia Moskee is de allergrootste moskee van Marrakech. Helaas mag je er als niet-moslim niet naar binnen om een kijkje te nemen. Kom ook tot rust in Marrakech en bezoek een Marokkaanse Hammam. In de prachtige badhuizen in deze stad zijn verschillende soorten van bad rituelen te boeken die zeker de moeite waard zijn. Dit zijn nog maar enkele bezienswaardigheden en activiteiten die je kunt ondernemen in Marrakech, je kunt bijvoorbeeld ook nog naar het Palais de la Bahia, waar Si Moussa woonde met zijn 4 echtgenotes en zijn 24 bijvrouwen. Het paleis heeft 160 kamers en een tuin van 8 hectare. Een bezoekje aan Souks, Ville Nouvelle en het museum Dar Si-Saïd zijn ook zeker de moeite waard.

Goedkoop op vakantie naar Marrakech

Een vakantie naar Marrakech kun je zo duur maken als je zelf wilt. Je kunt daar heerlijk eten kopen voor een klein prijsje, de overnachtingen in de luxe hotels zijn wel weer wat prijziger maar als je daartegenover de goedkope vliegtickets van Transavia zet, valt de totaalprijs van je vakantie of stedentrip heel erg mee. Boek nu een vlucht naar Marrakech!

You may also like