Home » Bikiniproof voor de dag komen 4 tips

Bikiniproof voor de dag komen 4 tips

by Gustavo
Bikiniproof voor de dag komen 4 tips

Of de zomervakantie nou in aantocht is of dat je heerlijk de winterzon op gaat zoeken, je wilt natuurlijk bikiniproof voor de dag komen. We weten allemaal dat een ongezond eetpatroon met teveel suiker, koolhydraten, ongezonde vetten, stress en te weinig bewegen de voornaamste oorzaak van vetrollen is maar er zijn meer dingen die je kunt doen om een goede sier te maken op het strand of aan het zwembad. In dit blog geven we je 4 tips.

Stap over op het mediterrane dieet

Heb je nog een paar weken te gaan voor jouw vakantie begint? Dan is er nog alle tijd om het mediterrane dieet in te zetten. Het mediterrane dieet leunt niet op pizza en pasta, zoals wij de Italiaanse keuken vooral inbeelden. Nee, het mediterrane dieet draait om veel groente, peulvruchten, volkoren producten, vis en kip. Rood vlees en zuivel worden vermeden. Net als koolhydraten. Populair in de Italiaanse keuken is om licht te dineren én om te kiezen voor goede ingrediënten in plaats van fastfood. Niet alleen is het mediterrane dieet heel gezond, je valt er ook van af.

Bruin alvast voor

Ga je binnenkort naar zon? Bruin dan nu alvast een beetje voor. Daarmee bedoelen we niet wekelijks naar de zonnebank maar zodra de zon een beetje schijnt lekker naar buiten. Pak een terrasje en zorg dat je goed beschut zit, zodat je die dikke jas uit kunt trekken. Ieder staaltje zon is er eentje zullen we maar zeggen. Een andere optie, als het wat warmer wordt, is om alvast die mooie, nieuwe bikini aan te trekken en wat bij te kleuren op je terras of balkon. Als je er namelijk een beetje gebruind uitziet, lijk je slanker en komen je spieren beter uit.

Op en top bikiniproof voor de dag komen

Naast al het sporten heeft je huid soms toch een beetje extra hulp nodig om bikiniproof te worden, bijvoorbeeld bij het verminderen van cellulitis. Een probleem waar we allemaal graag vanaf willen en waar sporten niet de enige oplossing voor is. Er zijn namelijk diverse serums op de markt voor een stevigere en egalere huid. Begin wel op tijd met smeren want dit is natuurlijk niet van de ene op de andere dag gefikst. Daarnaast is het natuurlijk zaak om met de beste ladyshave je lichaamsbeharing onder handen te nemen. Denk hierbij aan benen, oksels en bikinilijn.

Ook je gezicht draagt bij aan een bikiniproof look

Natuurlijk gaat veel aandacht uit naar je lichaam maar ook je gezicht draagt bij aan een bikiniproof look. Zorg dus dat je voldoende nachtrust krijgt. Je kunt nog zo strak in je vel (en je bikini) zitten maar lelijke donkere kringen onder je ogen dragen nou niet bepaald bij aan het ideale plaatje. Zorg er daarnaast voor dat ook je wenkbrauwen in topvorm zijn, hiervoor kun je het beste een pincet gebruiken. Scrub tot slot regelmatig je gezicht om dode huidcellen en andere oneffenheden te verwijderen.

You may also like