Home » Afslanken tijdens je vakantie, afvalvakantie boeken

Afslanken tijdens je vakantie, afvalvakantie boeken

by Gustavo
Afslanken tijdens je vakantie, afvalvakantie boeken

Je boekt een afvalvakantie niet alleen omdat je wilt afvallen. Je wilt gezonder worden en meer leren over gezonde voeding, bewegen en detoxen?  Als je éénmaal méér weegt dan je streefgewicht, is het niet eenvoudig de pondjes er weer af te krijgen. Thuis een afslankcursus volgen is lang niet altijd effectief en  vaak is er sprake van een jo jo effect. Eerst val je een aantal kilo’s af en later komen deze er dubbel zo hard weer aan. Tijd dus om aan je levensstijl te werken. In 9 van de 10 gevallen heeft overgewicht met levensstijl te maken. En dat is precies de reden om eens een afvalvakantie te boeken. Daar word je geïnformeerd over gezonde voeding en manieren om je levensstijl te veranderen. Meer bewegen, minder calorieën binnenkrijgen en weten wat je eet. Dat zijn de elementen die meestal deel uitmaken van een vakantie waarbij afvallen of detoxen centraal staat.

Je afvalvakantie nu boeken

Uitstel is afstel. Althans dat blijkt in de praktijk zo te zijn. Als je effectief wilt leren afvallen en het lijkt je een goed idee om een afslank vakantie te boeken, dan kan je het beste nu in actie komen en kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Kies je voor een 7 daagse afslank vakantie in de Ardennen of Frankrijk?? Of toch maar liever een detox vakantie in Nederland?? Er zijn mogelijkheden te over, ook in combinatie met een boot camp . Meer bewegen en gezonde voeding met een beperkte hoeveelheid koolhydraten, dat is vaak de basis om slanker en gezonder te worden.  Voor alleenstaanden zijn er speciale reizen. Deze single friendly reizen kan je ook boeken op het gebied van yoga of spiritualiteit.

Detoxen met sapkuur?

Eén van de manieren om effectief af te vallen en je lichaam te ontslakken, is te gaan detoxen. Vaak wordt er dan uitgegaan van een sapkuur maar detoxen kan ook met kruiden gaan of op een ander natuurlijke manier om je lichaam te reinigen en af te slanken. Je kunt in plaats van een afval vakantie ook een detox vakantie boeken. Bij een detox vakantie ligt de nadruk vooral op ontgiften, afvallen staat op 2. Je kunt in plaats van een vakantie ook een detox weekend boeken. Dat is ook mogelijk als je in Nederland of België wilt gaan detoxen.

Niet alleen afvallen, makkelijker

Als je alleen aan het afvallen slaat en op individuele basis een bepaalde kuur volgt of afslankpillen slikt, is het lang niet altijd makkelijk dit goed vol te houden.  Bij een afval- of detox groepsvakantie sta je er niet alleen voor en stimuleer je elkaar. Dat maakt het volhouden van een bepaald programma een stuk eenvoudiger.

You may also like