Home » 5x de leukste moeder dochter uitjes

5x de leukste moeder dochter uitjes

by Scott
Moeder dochter uitjes

Wat is er nu leuker dan op een dagje op stap gaan met je moeder? Je moeder zal het geweldig vinden om met haar dochter op stap te gaan en jij zult wel verwend worden tijdens dit heerlijke dagje uit. Maar wat zijn nu de leukste uitjes om als moeder dochter uitje te plannen? Hieronder geven wij vijf tips voor een leuk uitje samen met je moeder.

1. Citytrip

Ga samen met je moeder op avontuur in een vreemde stad. Bezoek de leukste bezienswaardigheden, proef de lokale lekkernijen en bezoek de leukste boetiekjes vol stijlvolle kleding. Houden jullie ervan om verrast te worden, dan heb je diverse organisaties die surprisetrips aanbieden. 

2. High tea

Een High tea is een echte aanrader voor theeleuten en zoetekauwen. Echter bevat een high tea ook altijd hartige hapjes zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Proef diverse soorten thee onder het genot van een hartige sandwich of zoete brownie. Boek bijvoorbeeld een high tea in Valkenburg eenvoudig online. 

3. Dagje winkelen

Ook een dagje winkelen in een stad naar keuze is een echte aanrader om met je moeder te doen. Struin de leuke winkelstraten af, neem de tijd voor een lekkere lunch, shop nog wat laatste items in de sale en sluit af met een lekker diner. Dit klinkt als een perfect moeder dochter dagje.

4. Beautydag

Houden jullie er allebei van om te knoeien met maskertjes en crèmes? En te genieten van een warm bad? Geniet dan samen van een beautydag in een thermen. Hier kun je onder andere genieten van sauna’s, (kruiden)zwembaden, massages, opgietingen en een heerlijke lunch. Heerlijk om even een dagje samen te relaxen, bij te kletsen en tot rust te komen. 

5. Filmavond in de bioscoop

Een heerlijke vrouwenfilm of juist een spannende actiefilm in de bioscoop. Heerlijk genieten van het moment met een bak popcorn of zak M&M’s op schoot. De bioscoop is een prima plek om eerst te genieten van een hapje en drankje, dan door te schuiven naar de filmzaal om vervolgens gezellig na te kletsen op weg naar huis.

You may also like