Home » 5 toffe bestemmingen voor een campervakantie

5 toffe bestemmingen voor een campervakantie

by Scott
Gardameer

Heb je besloten dat het huren van een luxe camper voor jouw vakantie een goed idee is om te doen? Maar twijfel je nog over waar je precies naartoe zult gaan. Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres. Je zult namelijk vijf verschillende toffe bestemming vinden om naartoe te gaan met jouw camper.

1. Zeeland

De eerste bestemming om te overwegen is Zeeland. Doordat de grenzen soms open en dan weer dicht zijn door de wereldwijde situatie, is het slim om een optie in Nederland te hebben. Zeeland is een leuke provincie om met een camper naar toe te gaan. Je hebt namelijk de duinen en strand waar je heerlijk kunt ontspannen. Vergeet daarnaast ook niet om wat lekkere Zeeuwse mosselen te proberen.

2. Drenthe

Als jij in Nederland wilt blijven maar iets anders dan de zee zoekt, is Drenthe ook een goede keus. Je hebt namelijk vele bossen hier waar je tot rust kunt komen. Met een beetje geluk zie je wat wilde herten of zelfs een wolf. Drenthe is de plek als jij echt wilt ontsnappen.

3. Waging am See

Waging am See in Duitsland is ook een leuk stadje om naartoe te gaan met de camper. Deze plek ligt in Beieren, waardoor je een mooie stijl vindt bij alle huizen in het stadje. Daarnaast ligt dit stadje ook aan een meer, waardoor je in Duitsland toch genoeg waterpret zult krijgen.

4. Lanterna

De enige bestemming op deze lijst die buiten Schengen ligt, heet Lanterna in kroatië. Deze plek is beroemd om naartoe te gaan met een camper. Je hebt hier allerlei mooie campings die vlakbij de Adriatische zee liggen. Met een prachtige omgeving en goedkope prijzen is Lanterna zeker het overwegen waard. 

5. Piani di Clodia

Bij het huren van een luxe camper is Piani di Clodia ook geen bestemming om te vergeten. Deze camping heeft allerlei luxe faciliteiten zoals een zwembad. Daarnaast zijn er ook waterparken in de buurt te vinden samen met het tijdloze Gardameer. Vergeet daarnaast ook niet van het heerlijke Italiaanse eten te genieten.

Overtuigd om met de camper op reis te gaan en kan je niet wachten om bovenstaande bestemmingen te ontdekken? Informeer eens bij Oortgiese Campers voor het huren van een camper.

You may also like