Afrika Denemarken Europa Montenegro Nederland Reistips

5 bijzondere manieren om jouw meivakantie te vieren

Rating Chart

0 average based on 0 ratings

 • Excellent
  0
 • Very Good
  0
 • Average
  0
 • Poor
  0
 • Terrible
  0
5 bijzondere manieren om jouw meivakantie te vieren

De meivakantie neemt een bijzondere plek in, in het Nederlandse schooljaar. Het is een goed moment om een voorschot te nemen op de zomervakantie en er alvast eens een paar daagjes tussenuit te gaan. Dat betekent natuurlijk ook dat het een goed moment is om eens iets bijzonders te doen. Dit zijn 5 mogelijkheden.

1 In eigen land

Gek eigenlijk he? Wanneer we aan een bijzonder vakantiebestemming denken, dan denken we altijd direct dat dit heel ver weg moet zijn. Toch is de meest bijzondere bestemming misschien wel gewoon heel dichtbij te vinden. Landal Greenparks is bijvoorbeeld altijd een goede optie. Er zijn bovendien meerdere bestemmingen, dus keuze genoeg.

2 Denemarken

Denemarken staat bekend als een duur land. Dat klopt ook wel, alleen is het wel zo dat juist de maand mei hier een uitzondering op vormt. Juist dan is het goed betaalbaar. Dat betekent bijna als vanzelf dat dit dus een perfect moment is om dit topland dichtbij huis eens te gaan ontdekken.

5 bijzondere manieren om jouw meivakantie te vieren denemarken

3 Montenegro

Wil je naar de zon, maar niet naar de drukte? Montenegro in de maand mei gaat jou alles bieden waar je op hoopt en dan nog een beetje meer. Zo kan je letterlijk een weekje voorschot nemen op wat je in de zomer mag verwachten. Je kunt aan het strand liggen, het water in of leuke buiten activiteiten doen. Wacht niet te lang en boek direct.

4 Noord-Afrika

Wil je meer van de wereld zien, dan heb je daar meerdere vakanties voor nodig. Ook meivakanties komen dan van pas. Kies dan voor middellange afstanden voor bestemmingen. Leuke plekken in Noord-Afrika, bijvoorbeeld in Egypte en Marokko, zijn perfect gedurende deze tijd van het jaar. Het is net buiten Europa, maar ook weer niet zo lang dat het je twee hele reisdagen hoeft te kosten. Pak de kans dus.

5 Als het meezit

Om de zoveel tijd is het zo dat de meivakantie ook een tweede week duurt. Voor stellen zonder kinderen is dit bovendien sowieso wat gemakkelijker te regelen. Voor hen is Zuid-Afrika rond dit tijdstip een echte aanrader. De zomer is voorbij, maar de Afrikaanse winter is nog niet losgekomen. Dus is het klimaat er perfect om eens lekker tot rust te komen.

Reistips

Stedentrips

You Recently Viewed ...

Praia Amado (Portugal)

De drie mooiste bestemmingen met de camper tijdens de winter

Tips voor magneetvissen op de boot

Tips voor magneetvissen op de boot

Safari in Zuid-Afrika

Dit is waarom een reis naar Zuid-Afrika op jouw bucketlist moet staan

Checklist voor het achterlaten van je woning

Checklist voor het achterlaten van je woning

Een weekendje weg in eigen land 3 toplocaties

Een weekendje weg in eigen land: 3 toplocaties

Disqus shortname is required. Please click on me and enter it

LEAVE A COMMENT

Vakantieverlangen