Home » De 5 beste wintersport bestemmingen voor februari

De 5 beste wintersport bestemmingen voor februari

by Gustavo
De 5 beste wintersport bestemmingen voor februari

Op wintersport gaan kan je tegenwoordig misschien wel het best in de maand februari doen. Dan is het er vaak net iets rustiger dan in januari. Bovendien vind je op veel plekken betere sneeuw. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je weet waar je het zoeken moet. Een goed hulpmiddel kan dan waarligtdesneeuwwel.nl zijn. Hier vind je immers een overzicht van de beste skiplekken op elk moment van het jaar. Zo weet je dus precies waar je moet zijn. Dit zijn de beste voorbeelden.

1. Val di Fassa

Skiën in Italië is altijd al populair geweest. Dit komt onder andere door de combinatie van goede sneeuw en een fijn zonnetje. Een plek die echter nog altijd groeiende is in populariteit is Val di Fassa in de Dolomieten. Dit is weliswaar een echte vakantiebestemming, maar is door veel skiliefhebbers nog niet ontdekt. Je kunt hier dus vooral in februari nog lekker rustig door de sneeuw glijden en lekker ontspannen.

2. Les Deux Alpes

Een gebied dat juist wel heel bekend is, is het Franse Les Deux Alpes. Dit is een bestemming die het hele jaar door interessant is. In de lente en de zomer trekken hier immers veel wielrenners heen om te klimmen. In de winter is het echter het domein van de skiërs. Dat een bestemming altijd populair is, is een goede indicatie dat ook jij het er naar je zin kunt hebben. Dit maakt het de moeite waard om het te proberen.

3. Kaprun

Wat de motivatie is om naar Les Deux Alpes te gaan, kan ook de motivatie zijn om naar Kaprun te gaan. Ook dit gebied is immers bekend onder wintersportliefhebbers. Gedurende de gehele periode zal je er veel skiërs en snowboarders vinden. Dit kan dus een goede reden zijn om er zelf ook naartoe te gaan. Je weet immers zeker dat je met een goed skigebied te maken hebt.

4. Les Arcs

Wil je echt waar voor je geld, dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste wintersport aanbieding in februari. Dan is het logisch dat je een plek zoekt die goedkoop is, maar waar je ook zekerheid hebt betrekking tot de skimogelijkheden. Dan moet je dus naar Les Arcs gaan. Er zijn maar weinig skigebieden in Europa waar meer sneeuw zal liggen in deze maand. Er kan dus weinig misgaan als je hiervoor kiest.

5. Tignes

Tignes staat bekend als een echte wintersportbestemming. Dat betekent dus dat dit ook in februari altijd een zekerheid is met betrekking tot een leuke en ontspannen vakantie. Dat komt bijvoorbeeld omdat er in Tignes meer te beleven valt dan goede sneeuw alleen. Dat maakt het een waardevolle keuze. Je kunt al direct boeken als je wilt.

You may also like