Home » 4 ideeën voor een kinderuitje in Overijssel

4 ideeën voor een kinderuitje in Overijssel

by Gustavo
Overijssel

Is je kind binnenkort jarig? Wil je het eens origineel vieren in plaats van weer een zwemfeestje te organiseren? Lees dan snel verder. In dit artikel lees je 4 leuke ideeën voor een kinderfeestje.

Karten of virtual reality in Kobalt

Als je kind zin heeft in een actief uitje is het kartcentrum Kobalt ideaal. Bij dit indoorn kartcentrum in Zwolle kan je niet alleen karten, maar ook verschillende Virtual Reality (vr) spellen spelen. Als je kind niet kan kiezen, kan je zelfs een voordelig arrangement afnemen waarbij je beide activiteiten kunt doen. Bij Kobalt kart je elektrisch, waardoor je geen last hebt van stinkende uitlaatgassen. Dat is ook een stuk duurzamer. Na het karten of gamen kan je bij Kobalt ook eten. Dit kan je makkelijk van tevoren reserveren. Zo kan je het gehele kinderfeestje vieren bij Kobalt. Check hun website Kobalt.nl voor alle mogelijke arrangementen.

Ga trampoline springen

Als je kind nog actiever aan de slag wilt, kan je het kinderfeestje vieren bij een trampolinepark. Tijdens het trampoline springen kunnen de kinderen al hun energie kwijt. Bij de meeste trampolineparken kan je voor of na het trampoline springen iets eten, zoals taart of pannenkoeken. Als je slim bent doe je dit na het trampoline springen. Trampoline springen met een volle buik is niet fijn en kan zorgen voor ongelukjes. Zorg dat je op tijd je reservering maakt om teleurstellingen te voorkomen.

Bezoek een escaperoom

Misschien denk je dat escaperooms alleen voor volwassenen is. Dat is niet het geval! Er zijn zelfs speciale escaperooms voor kinderen. Bij een escaperoom moet je als groep verschillende puzzels oplossen om te ontsnappen. Bij speciale escaperooms voor kinderen zijn de puzzels een stuk eenvoudiger. Per escaperoom kunnen er een minimum en maximum aantal kinderen meedoen. Bij sommige escaperooms zijn er ook twee van dezelfde kamer. Hierdoor kan je met twee groepen tegen elkaar strijden, waardoor de escaperoom nog uitdagender is. In Overijssel kan je bijvoorbeeld naar de Kids Escape Room bij het Buitencentrum of bij Escaperoom Morskieft in Reutum.

Ga naar de bioscoop

Heb je geen zin in een druk kinderfeestje? Dan is een bezoek aan de bioscoop een goede keuze. Bij diverse bioscopen en filmtheaters zijn er speciale arrangementen voor kinderen. Bij Pathé kan je bijvoorbeeld naar de kleuterbios. Dit is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Tijdens deze evenementen staat het geluid iets zachter en wordt het licht niet helemaal uitgedaan. Je kunt ook gewoon een normaal arrangement bezoeken. Qua snacks zijn er meestal ook speciale kindermenu’s. Je kunt in Overijssel bijvoorbeeld naar de Kinepolis in Enschede, ZINema in Nijverdal, Movie Unlimited bioscoop in Almelo, Filmhuis Kampen of Bios Hardenberg.

Worden er veel kinderen uitgenodigd? Vraag dan wat vriend(en) om je te helpen tijdens het kinderfeestje. Zo kunnen jullie samen op alle kinderen letten. Dat scheelt je een hoop stress.

You may also like