Home » 3 tips voor parkeren Schiphol

3 tips voor parkeren Schiphol

by Gustavo
3 tips voor parkeren Schiphol

Gaat u binnenkort op vakantie? Of op zakenreis? En vertrekt u vanaf Schiphol? Dan is het handig om uw auto bij Schiphol te parkeren. Echter is het parkeren bij het grootste luchthaven van Nederland erg prijzig, daarom geven ij in dit artikel drie tips voor parkeren Schiphol!

Tip 1: Boek meteen

Heeft u de reis geboekt? Dan is het verstandig om ook meteen een parkeerplaats bij Schiphol te boeken. Last minute zijn de prijzen vaak hoger en is het altijd de vraag of er nog genoeg plek beschikbaar is. Als u meteen na het boeken van uw vakantie op zoek gaat naar parkeermogelijkheden bij schiphol, dan heeft u meer keuze en zal u voordeliger uit zijn.

Tip 2: Shuttle of valet parking

Als u op zoek gaat naar parkeermogelijkheden bij Schiphol krijgt u te maken met valet en shuttle parking. Voordat u boekt is het belangrijk om het verschil te weten. Bij shuttle parkeren rijd u zelf naar het parkeerterrein toe en neemt u zelf de shuttlebus naar Schiphol. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder en komt de shuttlebus u weer ophalen. Shuttle parking is de goedkoopste optie van de twee.

Bij valet parking kan u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol rijden. Bij aankomst staat er een medewerker van het parkeerbedrijf klaar die met uw auto naar het parkeerterrein rijd. Zelf kunt u dus zo weglopen met uw bagage richting de vertrekhal. Als u bij terugkomst weer aankomt op Schiphol belt u de parkeeraanbieder op en die zorgt ervoor dat uw auto klaar staat bij de aankomsthal. Deze optie is wat duurder, maar bespaart veel moeite en tijd.

Tip 3: Shuttle of valet parking

Rondom Schiphol zijn er een groot aantal parkeeraanbieders. Tegenwoordig kunt u gemakkelijk en snel online vergelijken. Vergelijk parkeerplaatsen bij Schiphol op prijs, afstand tot luchthaven en service. Door goed te vergelijken kunt u een parkeerplaats boeken dat voor u gunstig gelegen is én voordeliger is!

You may also like