Home » 3 tips om goedkoop parkeren op Eindhoven Airport

3 tips om goedkoop parkeren op Eindhoven Airport

by Scott
Tips goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Als je een stedentrip, vakantie of stedentrip hebt geboekt en vanaf Eindhoven Airport vliegt dan is het makkelijkst om met eigen vervoer naar de luchthaven te gaan. Echter is het parkeren bij het vliegveld in Eindhoven erg duur. Je wilt natuurlijk niet de volle mep betalen voor het parkeren van je auto, daarom geven wij 3 handige tips om goedkoper te parkeren op Eindhoven Airport.

Tip 1. Vergelijk parkeertarieven

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om op de luchthaven zelf te parkeren, echter is dit vaak de duurste optie. Veel beter kan je kiezen voor een van de parkeeraanbieders in de buurt van het vliegveld. Bij Eindhoven Airport heb je een aantal parkeeraanbieders die op loopafstand van de luchthaven zitten. Deze parkeerplaatsen zijn een stuk goedkoper en het is vaak maar een klein stukje lopen. Het vergelijken van alle parkeeraanbieders, bijvoorbeeld via ParkerenEindhovenAirport.nl, bespaart je gemakkelijk een hoop parkeerkosten.

Tip 2. Shuttle of valet parking

Als je op zoek gaat naar goedkope parkeeraanbieders dan kom je veel shuttle en valet parking services tegen. Deze services bieden parkeeraanbieders die wat verder van de luchthaven zitten. Dit zijn vaak de goedkoopste opties om te parkeren. 

Ga je een aantal weken op vakantie? Dan is shuttle parking de goedkoopste optie voor lang parkeren op Eindhoven Airport. Bij shuttle parking rij je gewoon naar de parkeerplaats toe, vervolgens parkeer je de auto en kan je met een shuttle bus naar de luchthaven. Bij terugkomst op de luchthaven kan je met dezelfde shuttle bus weer je auto ophalen.

Hou je ervan om zo kort mogelijk onderweg te zijn? Bij valet parking geef je de autosleutels bij de vertrekhal af aan een van de chauffeurs van de parkeeraanbieder. Vervolgens wordt de auto voor je geparkeerd op een parkeerplaats en bij terugkomst staat de chauffeur met je auto klaar bij de uitgang van de aankomsthal. Zo kun je direct zelf naar huis rijden.

Tip 3. Boek zo vroeg mogelijk

Het beste kun je direct na het boeken van de reis een parkeerplaats reserveren. Hoe vroeger je boekt, des te meer parkeerplaatsen er nog vrij zijn. Zo is het mogelijk om de goedkoopste parkeeraanbieder te kiezen.

You may also like