Huur een bouwafval container bij Containerwebshop.nl

Bij een verbouwing of een flinke opruim klus kom je meestal overtollig bouwafval tegen, om dit voor een goede prijs af te voeren is het huren van een bouwafval container een goed idee!

Bouwafval is de verzamelnaam voor diverse afvalstromen, denk hierbij aan onder andere puin (steen), hout, papier, plastic, kunststof, textiel, etc. In een bouwafval container mag dus 95% van de afvalstromen afgevoerd worden, de logische afvalstromen die onder andere niet afgevoerd mogen worden in een bouwafval container zijn asbest/asbest gelijkend materiaal, chemisch afval, (auto) banden, verf, etc

Onze bouwafval containers zijn leverbaar in verschillende formaten, zo hebben wij 3m3, 4m3, 6m3, 10m3, 15m3, 20m3, 30m3 en 40m3 afval containers beschikbaar voor het afvoeren van bouwafval. Twijfel je over het formaat bouwafval container? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren je graag 073-7113349.

Onze bouwafval tarieven zijn all-in, dit wil zeggen dat de tarieven die je ziet staan ook de daadwerkelijke huur tarieven zijn. De genoemde prijzen zijn inclusief btw, transport (plaatsen en ophalen van de bouwafvalcontainer), verwerking van het afval, milieutoeslag en 6 weken huur van de container. Wel zo fijn dat alles vooraf duidelijk is en dat er geen extra kosten achteraf berekend worden.

Onze bouwafval containers tot en met 10m3 worden geplaatst met een portaal vrachtwagen, dit is de kleinste vrachtwagen die in staat is zware containers te plaatsen. Deze containers worden achter de vrachtwagen uitgetild met twee armen zodat de kans op schade aan de stoep minimaal zou zijn. Onze grote afvalcontainers van 15m3 en groter worden geplaatst met een afzet wagen, deze containers rollen aan de achterkant van de vrachtwagen af. Meer info? Bel 073-