Denk aan het regelen van een B&B! | Vakantie Verlangen

Denk aan het regelen van een B&B!

Wil je op vakantie naar Frankrijk met de auto? Als je hiervoor meer dan een lange dag moet rijden, vergeet dan niet om een bed & breakfast te boeken van tevoren! Bij een lange autorit is het noodzakelijk dat je ergens overnacht wanneer er niemand anders is met wie je het autorijden kunt afwisselen. Een bed & breakfast biedt dan uitkomst. bed & breakfast La Perle d’Anrosey ligt ter hoogte van Parijs in Noord-Frankrijk nabij de stad Nancy. Vanaf Nederland gezien blijkt dit voor veel mensen een perfecte afstand te zijn vanaf thuisbestemming om te overnachten. La Perle d’Anrosey ligt 600 kilometer vanaf Utrecht en is een geweldige plek om één of meerdere nachten te verblijven op weg naar uw vakantiebestemming in het zuiden.

Naast een bed & breakfast als tussenstop gebruiken, kun je natuurlijk ook meerder dagen in een bed & breakfast verblijven en vakantie vieren op bijvoorbeeld twee plekken door in de omgeving van de B&B ook al volop te genieten en de toerist uit te hangen! Dat geeft je vakantie een leuke twist en meer pleziermomenten tussen het autorijden door.

Over bed & breakfast La Perle d’Anrosey

Bed & breakfast La Perle d-Anrosey ligt in het plaatsje Anrosey in Noord-Frankrijk. De B&B is gevestigd in een groot 19e eeuws landhuis aan de rand van het dorpje Anrosey in het zuidelijkste puntje van de Haute- Marne, op de grens van de Bourgogne en Vogezen. Doordat de bed & breakfast gevestigd is in een groot landhuis zijn de kamers ruim van opzet en de kamers zijn zeer sfeervol en netjes onderhouden. De Nederlandse eigenaren Egbert en Ilja ontvangen je van harte in hun bed & breakfast, die ze met veel liefde runnen. Als gast merk je dat ze dit graag doen en het verblijf is er dan ook prettig. Elke ochtend mag je een lekker ontbijtje verwachten en een topservice. Zeker een aanrader om eens te overnachten, ook voor een weekend Noord-Frankrijk.

Bed & breakfast boeken

Wil je goed voorbereid op vakantie door ook alvast je B&B voor zowel de heenweg als terugweg te boeken? Bed & Breakfast La Perle d’Anrosey ligt op een perfecte afstand van 600 kilometer vanaf Utrecht. Na een dag rijden kunt u heerlijk overnachten bij deze mooie B&B en voelt wel zo relaxed als dit allemaal van tevoren al geregeld is!