Bedrijfskleding.Guru

Het grootste assortiment in werkkleding vind je bij Bedrijfskleding.guru.
Zij staan garant voor het grootste assortiment maar ook voor de snelste levering en de beste prijs. Wij hebben een speciale werkkleding lijn ontwikkeld waar u voor de laagste prijs topkwaliteit werkkleding kunt kopen.
Bij Bedrijfskleding.guru vindt u alle bekende merken uit de werkkleding branche en alle topmodellen. Zo kunt u bij ons kiezen uit bijvoorbeeld Redbrick, Tricorp, HaVeP, Grisport en nog vele andere grote merken! Bij ons kunt u terecht voor uw gehele outfit: Werkjas, werkbroek, werkschoenen, truien, shirts, vesten, overalls en nog heel veel meer!
Goedkope overalls
Speciaal voor onze klanten bieden wij een super goedkope werkkleding lijn.
Hier kun je terecht voor bijvoorbeeld goedkope overalls maar ook voor werkjassen, werkbroeken en zelfs kniekussens. Deze lijn is speciaal voor de klant die kwaliteit en prijs belangrijk vindt maar geen waarde hecht aan merken.
Goedkope
Voor de aller goedkoopste overalls met de beste kwaliteit bent u op de juiste plaats. Bedrijfskleding.guru biedt een groot assortiment in goedkope overalls. Zo kunt u bij ons terecht voor een werkoverall of een amerikaanse overall en nog veel meer. Goedkope overalls van een goede kwaliteit! De overalls zijn kwalitatief gezien geschikt voor vrijwel alle taken. De beste overalls voor heren en dames vindt u bij ons!.
Boksen
Boksen is een tactische vechtsport, ring inzicht, coòˆrdinatie van voeten, ogen en handen zijn bij deze sport van essentieel belang. Als jij jouw tegenstander op de juiste trefvlakken raakt scoor je punten. Maar je kan ook winnen door een knock-out, ook wel de KO genoemd. Dit is mogelijk door enkele stoten of combinatie van verschillende stoten. Je hebt bijvoorbeeld de directe stoot of de opstoot en de hoek.

Voor deze sport is kracht even belangrijk als snelheid, als je al deze vaardigheden bezit dan heb je veel potentie om een goede bokser te worden. Mits je natuurlijk beschikt over een goede uitrusting.
Kleding en bescherming
Bij boksen is het verplicht bokshandschoenen te dragen en ook de overige kleding is aan voorschriften onderworpen. Bij amateurboksen is een bokshelm verplicht. Ook zijn boksers verplicht om een bitje te dragen. Voor gevechten worden stoothandschoenen gebruikt, Deze zijn iets groter en sterker. Handschoenen die tijdens een training gebruikt worden wegen meestal 14 OZ of 16 OZ. Ook zijn speciale boksschoenen verplicht voor wedstrijdboksers, ze beschermen je enkels.
Bokshandschoenen.guru
Voor alle benodigdheden bij boksen kun je terecht bij bokshandschoenen.guru. Wij zijn gespecialiseerd op dit gebied en hebben dan ook een breed en diep assortiment. na lang onderhandelen hebben wij het voor elkaar gekregen dat wij de goedkoopste bokshandschoenen
leverancier zijn geworden van Nederland. Om daar nog een stapje bovenop te doen hanteren wij ook nog eens de snelste levertijd en de vriendelijkste klantenservice.